27 Januari 2018 om 11:41:49 AM door Kiki Kint
snelle service
Beoordeling:
5 van 5
Duidelijke uitleg, ook over de mogelijke kosten. Belofte contact als er iets anders aan de hand was dan het vermoeden van een kapotte schijf. Vriendelijk en geduldig (handig voor computernerds zo als ik!). Reparatiestatus te volgen en dat is handig.
16 September 2017 om 5:06:31 PM door Peter van Loon
Uitstekende service, vakkundig, snel en betrokken
Beoordeling:
5 van 5
Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk. Het doet wat het beloofd. Reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd. Een echte aanrader in COMPUTERWORLD !!!
13 September 2017 om 9:13:07 AM door Peter Vermeulen
Goede en snelle service
Beoordeling:
5 van 5
Ik kom al jaren bij Orion computerworld en iedere keer verbaasd het mij weer wat een goede service zij geven. Als leek in de computer wereld heb je toch van tijd tot tijd een specialist nodig als er iets mis is met je computer.
11 September 2017 om 9:16:08 PM door R. Sluijs Egmond
Top zaak.
Beoordeling:
5 van 5
Klantvriendelijk,geeft vertrouwen en zekerheid,deskundige uitleg( ook voor leken) en duidelijke prijsindicatie zonder poes pas.Top.
7 September 2017 om 10:41:38 AM door Adviesbureau mr. Van der Bom
Goed en deskundig advies
Beoordeling:
5 van 5
Ik ben uiterst tevreden. Goed en deskundig advies bij de keuze van een nieuwe laptop. Bij de aflevering waren alle data overgezet en was het apparaat gebruiksklaar.
26 Juni 2017 om 6:31:37 PM door van der Brink
Naast een goede prijs ook aandacht
Beoordeling:
5 van 5
Laatst advies gevraagd, ben fantastisch geholpen. Dit is een all-in bedrijf, je kan het niet bedenken of ze regelen het.
27 Mei 2017 om 8:22:50 AM door Anoniem
Erg tevreden
Beoordeling:
5 van 5
Kan alleen maar goeds zeggen, bedankt voor alle help
19 Februari 2017 om 1:17:47 PM door M.Oosterbroek
Snelle service en vriendelijke mensen
Beoordeling:
5 van 5
S'middags mijn tablet gebracht en 2 uur later kon ik hem al weer ophalen ! En ik kreeg er ook gebruik tips bij ! Super